Logga inStäng

Fyll i din epostadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Registrera användareStäng

 • Stjärnkrogar


  Fyra restauranger i Göteborg har förärats med en stjärna i krogbibeln Guide Michelin. För en stad i Göteborgs storlek är det unikt med så många stjärnkrogar och utmärkelserna har satt staden på den internationella matkartan.

   

  2014 fick restaurang Bhoga sin första stjärna i guiden och innehar nu den prestigefulla utnämningen tillsammans med tre andra restauranger i Göteborg – 28+, Sjömagasinet och Thörnströms Kök.

 • Bhoga

  Bhoga

  Norra Hamngatan 10, Göteborg

  Bhoga vill bjuda på en spännande matupplevelse av skandinaviska råvaror med bred internationell touch. Det görs med stor spontanitet och frihet, endast styrt av tillgång och fantasi. Stjärna i Guide Michelin 2014.

 • Restaurang 28 +

  Restaurang 28 +

  GÖTABERGSGATAN 28, GÖTEBORG

  Svenskt/franskt kök i en klass för sig. Välkänd lyxkrog med högt anseende och en av Sveriges mest välsorterade vinkällare. Maten kännetecknas av konstnärlighet och fantasi och servicen är av yppersta klass.

 • Sjömagasinet

  Sjömagasinet

  KLIPPANS KULTURRESERVAT, GÖTEBORG

  Sjömagasinet är en äkta restaurangklassiker. Här skapar Ulf Wagner, tillsammans med prisade kocken Gustav Trädgårdh, läckra rätter av framför allt fisk och skaldjur. Sjömagasinets unika läge, alldeles vid vattnet, är för många ett extra plus.

 • Thörnströms Kök

  Thörnströms Kök

  TEKNOLOGGATAN 3, GÖTEBORG

  Modern svensk matlagning med regional råvaruförankring. En smakfull restaurang med plats för 65 gäster erbjuder även en exklusiv Chambre Separée. Möjlighet till konferens, catering och matlagningsarrangemang.